



clark.wa.gov

1300 Franklin Street PO Box 5000 Vancouver, WA 98666-5000 564.397.2000

Clark County Climate Change Planning Community Advisory Group Meeting #9

Agenda

Meeting Details

Subject	CAG Meeting #9	
Date and Time	October 23, 2024 at 5:30-8:30p	
Location	Public Service Center, 1300 Franklin St, Vancouver, Room 680 Zoom Webinar: <u>https://kearnswest.zoom.us/j/88136135579</u>	
	Clark County: Harrison Husting, Jenna Kay, Amy Koski	
Attendees	Consultants: Sylvia Ciborowski, Nicole Metildi, María Verano (Kearns & West); Tracy Lunsford, Josh Proudfoot (Parametrix)	
	CAG Members	

Meeting Objectives

- Discuss potential modifications that CAG members suggest to the draft GHG emissions reduction policy list
- Invite CAG members to suggest new, additional Greenhouse Gas (GHG) emissions reduction and Resilience policies and decide as a group if they should be added or not.



The WA Department of Commerce climate planning grant is supported with funding from Washington's Climate Commitment Act. The CCA supports Washington's climate action efforts by putting cap-and-invest dollars to work reducing climate pollution, creating jobs, and improving public health. Information about the CCA is available at www.climate.wa.gov.

Agenda

Time	Item	Lead
5:30 – 5:40p (10 min)	Welcome Agenda review and welcome.	Sylvia Ciborowski, Kearns & West Jenna Kay, Clark County
5:40 – 5:55p (15 min)	Project Updates Share project updates. Share first level analysis of policies.	Jenna Kay
5:55 – 7:30p (1 hr, 35 min)	Draft GHG Emissions Reduction Policy List Ask CAG members if they have suggestions for modifying any draft GHG emissions reduction policies. Includes a 10-minute break.	Tracy Lunsford, Parametrix
7:30 – 8:10p (40 min)	Last Call for Additional Policies Discuss additional GHG or Resilience policies proposed by CAG members. CAG to decide as a group if proposed policies should be added to the draft policy lists.	Jenna Kay Sylvia Ciborowski
8:10 – 8:20p (10 min)	Public Comment Time for members of the public to make verbal comments on the Climate Element project.	Sylvia Ciborowski
8:20 – 8:30p (10 min)	Wrap-up and Next Steps Discuss next steps and future meeting topics.	Sylvia Ciborowski Jenna Kay