



clark.wa.gov

1300 Franklin Street PO Box 5000 Vancouver, WA 98666-5000 564.397.2000

Clark County Climate Change Planning Community Advisory Group Meeting #8

Agenda

Meeting Details

Subject	CAG Meeting #8	
Date and Time	September 25, 2024 at 5:30-8:30p	
Location	Public Service Center, 1300 Franklin St, Vancouver, Room 698 Zoom Webinar: <u>https://kearnswest.zoom.us/j/88136135579</u>	
	Clark County: Harrison Husting, Jenna Kay, Amy Koski	
Attendees	Consultants: Sylvia Ciborowski, Nicole Metildi, María Verano (Kearns & West); Tracy Lunsford, Josh Proudfoot (Parametrix)	
	CAG Members	

Meeting Objectives

- Review and discuss the draft Greenhouse Gas (GHG) Emissions Reduction Policy List before it moves forward for the first level of analysis.
- Assign weights for the prioritization framework.



The WA Department of Commerce climate planning grant is supported with funding from Washington's Climate Commitment Act. The CCA supports Washington's climate action efforts by putting cap-and-invest dollars to work reducing climate pollution, creating jobs, and improving public health. Information about the CCA is available at www.climate.wa.gov.

Agenda

Time	Item	Lead
5:30 – 5:40p	Welcome	Sylvia Ciborowski, Kearns & West
(10 min)	Agenda review and welcome.	Jenna Kay, Clark County
5:40 – 5:50p (10 min)	Project Updates Share project updates.	Jenna Kay
5:50 – 6:10p (20 min)	Revisit Project Process Review and discuss the decision-making process for the Climate Element.	Jenna Kay
6:10 – 7:40p (1hr 30 min)	Draft GHG Emissions Reduction Policy List Share the draft GHG emissions reduction policy list. Discuss and confirm that the list is complete before it moves forward for the first level of analysis. Includes a 10-minute break.	Tracy Lunsford, Parametrix
7:40 - 8:10p (30 min)	Weighting of the Prioritization Framework Activity to decide weights for the prioritization framework.	Tracy Lunsford
8:10 - 8:20p (10 min)	Public Comment Time for members of the public to make verbal comments on the Climate Element project.	Sylvia Ciborowski
8:20 - 8:30p (10 min)	Wrap-up and Next Steps Discuss next steps and future meeting topics.	Sylvia Ciborowski Jenna Kay